Ingen start imorgon :(

6 maj, 2022 Av Av helenasahlqvist

Inte nog med att ryggen fortsätter göra ont, i onsdags kröp ett halsont på under eftermiddagen. Tog en sväng med cykeln efter jobbet för att känna hur ryggen kändes. Den kändes helt ok, så planen var att packa inför Skövde.

Igår vaknade jag med taggtråd i halsen. Insåg ganska snabbt att det här nog inte skulle gå att tävla med. Packade ändå lite på lunchen, för jag hade ju ett par nätter på mig för att bli bättre. 

Idag har det även tillkommit en rinnande näsa, så start imorgon känns alltmer avlägset. Om inget mirakulöst händer under dagen, så blir det en helg hemma istället. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men det blir bra det med.

Fick leverans av ett växthus i onsdags, så jag får helt enkelt försöka montera det under helgen. Har tomatplantor som jag drivit upp inne, som behöver komma ut inom ett par veckor, så det passar bra. 

Nu får jag ställa om och ta siktet på nästa deltävling istället. Det blir om två veckor, i Tullinge.