Uppladdning 

4 maj, 2022 Av Av helenasahlqvist

Jag får nog sämsta tänkbara uppladdning inför cupstarten på lördag. Ryggen kändes helt ok i måndags. Hade ont, men inte lika mycket som i söndags. Rörligheten i höften var också bättre. 

Igår vaknade jag med ändå bättre rygg. Vilket ju var positivt. Sen åkte jag till Stockholm över dagen för nätverksträff inom avtalsuppföljning på SKR. Riktigt roligt, intressant och givande. Men att sitta 4 timmar på tåg, samt några timmar i konferensrum, med ett ryggskott var ingen bra idé. 

Idag vaknade jag med mer ont istället. Jobbar hemifrån idag, så då får det bli lite mer pauser för rörelse. Ska dessutom testa cykeln i kväll och hoppas det funkar att cykla. Jag kan tänka mig att det går bra, bara jag fått upp pulsen lite och cirkulationen ökar. 

På återseende!