Ska maj börja med ryggskott?

1 maj, 2022 Av Av helenasahlqvist

Igår hängde jag med och cyklade med gänget från Nobel. Det var länge sen jag gjorde det sist. Vi blev en grupp på tio cyklister som trampade iväg mot Äspedalen och vidare uppför berget till Lunedsleden. 

Fortsatte leden till Paddtjärn, där vi vek av mot Pottermyren på väg istället. Cyklade lite mer stig innan vi avslutade för dagen. 

Efter lunch fixade jag med lite annat. Har klyvt ved som ska staplas in i vedboden. Han dock inte långt innan det högg till i ryggen. Så nu kan jag knappt böja mig framåt utan att det hugger. Vad jag kan läsa mig till är det säkert ett ryggskott. Så det får bli rörlighetsövningar och promenader ett par dagar. 

Hoppas bara det hinner gå över till på lördag. Men det kan hända att det går bra att cykla ändå. Jag får testa om ett par dagar.

Så idag blir det lugna aktiviteter med bak och promenader helt enkelt. Trevlig söndag!