Lugn vecka i april

28 april, 2022 Av Av helenasahlqvist

Det blev många timmars cykling i helgen. Tror det landade på runt 7 timmar totalt fredag till söndag. I lördags blev det distanspass till Hultet i Kristinehamn och ett varv runt MTB-banan där. Den här gången valde jag ”gamla” slingan och missade inte en massa stig. Hemvägen blev grusvägar som var mjuka av tjällossning, så jag var rätt mör resten av dagen.

I söndags blev det kompiscykling i skogarna i närområdet. Vi var bara fyra som cyklade, men det var trevligt ändå. 

Den här veckan har jag varit seg. Antingen en förkylning som härjar i kroppen, eller så är jag känslig för pollen. Till det har jag varit sliten på grund av hög träningsbelastning. Intervallerna idag får jag byta ut mot lite lugnare rull istället. Kan bli en dag till med vila, vi får se vad kroppen säger efter jobbet.

Drygt en vecka till tävling nu och det behöver förberedas diverse saker. Husvagnen ska städas och kontrolleras att allt fungerar. Energiintag ska planeras (måste köpa några flaskor till sportdrycken). Kläderna ska tvättas och cykeln ska vara tipptopp. Det ska bli extremt kul att tävla. Med undantag för Satmaran förra året, så var det så länge sedan. Tror jag senast tävlade i Karlstad 2019.

Trevlig torsdag!