Stigcykling runt Dammen

Stigcykling runt Dammen

23 april, 2022 Av Av helenasahlqvist

Har jag berättat att vi har mängder av fina stigar här i Linnebäck? Jag tror det, men om inte: vi har extremt fina stigar här i området. Många är det också, på fleraställen dessutom. Det roliga är att de ökar i antal. Det tillkommer nya varje säsong och det är så kul. 

Igår hade jag fått rapport om att en stig var röjd från vindfällen. Det är en stig jag bara tagit mig fram på en gång tidigare. En sån där svår stig, som man tänker ”Aldrig mer”. Utveckling är dock en del av sporten, så det som inte funkade för två år sedan kan funka idag. 

Och visst gick det. Riktigt bra dessutom. Att jag fick gå vissa bitar är inte så konstigt. Det hör lite till här i trakterna, men resterande delar var hur fina som helst. Ska försöka få med mina lite mer äventyrslystna cykelvänner någon dag. Kul att seger de tar sig an utmaningarna.

Idag väntar ett sista långpass innan cup-premiären om två veckor. Planen är en tur till Hultet och tillbaka. Det blir lagom har jag tänkt.