Lugn vecka

2 december, 2021 Av Av helenasahlqvist

Den här veckan blir verkligen en lugn vecka. 

För det första är det svinkallt ute. Jag var inte sugen på att gå ut i nästan tio minusgrader igår för att cykla med Mandels. Sen hade jag varken tvättat cykeln efter förra onsdagen, eller bytt till mer lämpliga däck. Kanske skulle byta däck, så det blir varmt ute igen.

Det är ju kallt, men ingen snö, så det går inte att åka skidor än. I eftermiddag är det eventuellt premiär i Kristinehamn. Kan nog bli en sväng dit på tisdag om jag väljer att ta en semesterdag då. Vi får se.

Igår bytte vi diskmaskin också. Vår har varit trasig några veckor. En packning som läckt under maskinen. Då samlas vatten i en behållare och så stoppas diskningen. Jag åkte till Elgiganten på hemvägen och fick med en maskin hem. Lika bra att fixa allt direkt.

Till helgen väntar först 70 års firande på lördag om alla är friska, sen ska Lina spela match i Åmål på söndag. Så helgen kommer gå fort den med antar jag.