Besök i Sälen

26 november, 2021 0 Av helenasahlqvist

Det är vår vecka i Sälen. Vi valde att åka hit efter jobbet igår. Åt middag hemma och kom hit vid halv nio. 

Har inte hunnit så mycket den här veckan. Cyklade bara i onsdags vilket var extremt härligt. Är skönt att bryta av efter en jobbig arbetsdag. Det är min ventil när jobbet tar mer än det ger. 

Är bekymrad över en skenande smittspridning av Corona också. Har faktiskt avbokat julfesten jag tänkt gå på med jobbet nästa fredag. Känns inte som att det är riktigt läge att samlas så mycket folk just nu även om alla måste vara vaccinerade som ska dit. 

Tänke jag skulle slippa vara efterklok den här gången 😉

Idag ska vi försöka oss på lite längdskidåkning i Kläppen. Det blev ingen tur till Älvdalen, för de hade inte pjäxor på lager där, utan de skickas från annan ort när man beställer. Vi får hyra åt honom istället. 

Ha en fin fredag!