Bra helg

Bra helg

22 november, 2021 Av Av helenasahlqvist

Helgen har varit lugn och bra. Hängde med Nobelgänget på en MTB-tur runt Angsjön i lördags. Blev ett relativt hårt pass, men det kommer ge resultat framöver. Det är fortfarande rätt blött i skogen, så man får kämpa lite extra för att ta sig framåt.

Till igår beställde Mia mer torra stigar. Jag föreslog Lunedsleden, så det blev så. Kryssade på grusväg och stig mot Lunedet för att sedan följa leden därifrån. Ett bra val för leden var rätt torr den sträckningen vi åkte. 

Det var frost i gräset, stigar och vägar var frusna, så det gick riktigt lätt. Dessutom var det strålande sol. Ett perfekt väder för söndagscykling. 

Förra veckans träningsdos hamnade på runt tio timmar. Så det blev rätt många timmar en novembervecka. Kommande vecka blir lugnare. Vi ska till Sälen till helgen, så cykeln får vila. Däremot plockade vi fram längdskidorna igår. Kläppen har premiär till helgen, så vi tar med utrustningen och ser om vi får till lite åkning. 

Ska eventuellt till Älvdalen på fredag också för att hämta skidpaket till Emil. Har handlat mycket av Skistart som har sin butik där. Så kan ju bli en lagom lång utflykt när vi ändå är i närheten. Så slipper vi skicka tillbaka ex skorna om storleken är fel. Bättre att kunna prova på plats. 

Så den här veckan ska fyllas med spinning idag, vallning av skidor och packning av kläder imorgon och så kanske Mamdelcykling på onsdag. Får nog flexa lite på eftermiddagarna om jag ska hinna med det jag vill, men det kan det vara värt.