Vart tog sommaren vägen…

14 augusti, 2021 Av Av helenasahlqvist

Det är höst ute. Rätt varmt på dagarna, men kvällarna är kalla. Dessutom är ljuset borta på kvällarna. Sommaren försvann snabbt i år. 

Den här sommaren har jag inte gjort mycket alls. Vi har knappt campat något, vi har knappt cyklat något. Visst har vi cyklat några timmar varje vecka, men långt ifrån så mycket som vi brukar. Tror motivation försvann med varje lopp av Långloppscupen som blev inställd. Hade ju en plan för det där. Skulle kört några lopp för att känna på i sommar, sen köra cupen nästa år. 

Sen har det varit lite annat att ta hand om i sommar som gjort att batteriet inte laddats som det ska under en semester. Sånt där som man inte kan strunta i. Nu är dock allt i sin ordning och vi kan se fram mot en lugn höst istället. 

Jag ska på läger om några veckor och det ska bli grymt kul. Har fått armbågs- och knäskydd som jag beställt. Det var obligatoriskt stod det, så bäst att lyda. Efter lägret ska jag sälja min cykel. Den har gjort sitt och jag hoppas någon annan vill ha den istället. Jag ska byta upp mig till en lite lättare och förhoppningsvis snabbare cykel till nästa år. Ser fram mot det. Nu gäller det bara att det finns cyklar att få tag på, annars har jag min HT att härja runt på. Funkade ju fint innan jag bytte till fulldämpad. 

Anmälde mig till cykeltävling igår. Det är Satmaran som körs nästa lördag i skogarna mellan Ludvika och Grängesberg. Ska bli riktigt kul att tävla igen. Vi tar husvagnen och får på så vis en eller ett par campingnätter till. Det behöver vi. Sen är väl inte formen den bästa, men det gör inget. Har varit så trött en längre period, så jag har inte vågat köra på hårt på träningspassen. Vet inte om det beror på någon infektion, sviter som sitter i efter Covid, någon brist i kroppen, vaccinationer eller bara psyket. Kanske en stor och härlig cocktail av allt detta. Känns det tungt efter loppet, så får jag kontakta vården helt enkelt.

Idag blir det cykling från Nobel. Många kör Hemmavasan, så det blir nog inte så många som är samlad vid Nobel idag. Trevlig lördag!