Ett par semesterdagar

10 juni, 2021 Av Av helenasahlqvist

Idag är det skolavslutning för barnen. Emil åker iväg om en liten stund och har nu gått ett helt år på högstadiet. Vad tiden går fort! 

Lina åker om några timmar och avslutar grundskolan idag. Nu väntar valfriheten för henne. Valmöjligheten att faktiskt göra lite vad hon vill. Hon tänker dock klokt och kommer läsa teknik i höst på Möckelngymnasiet. 

Jag har tagit semester idag och imorgon. Eftersom jag jobbar inom Kommunen så har jag relativt mycket semester. Dessutom växlar jag in semestertillägget mot extra lediga dagar. Så nu kör vi tre veckor på raken med tre jobbdagar per vecka. 

Om ett par timmar ska jag hämta Emil i skolan. Sen blir det inköp at jordgubbar och lite fix inför morgondagens studentuppvaktning. Ska hem sen och ge mig ut ett par timmar på cykeln innan lunch och en eftermiddag med fix här hemma. När Micke slutar väntar nämligen tårtkalas. 

Vi hörs!