Saknar onsdagarna

Saknar onsdagarna

9 april, 2021 Av Av helenasahlqvist

Nu när våren är här saknar jag onsdagarna och Mandelcyklingen. Det har inte varit någon ”träning” sedan oktober. Den är helt enkelt på paus tills större folksamlingar tillåts. Hoppas verkligen det är Coronas sista skrik vi hör och ser nu i Regionen och Karlskoga. Smittspridningen är skyhög här. Högst i Regionen hela den senaste veckan.

Igår blev det en kort tur med Jessica ändå. Hade stämt träff redan halv fem och fick runt 1,5 timmes cykling ihop i Trindtorp. Eftersom jag hade transport dit och hem fick jag ihop nästan tre timmars cykling. Så det blev inte alltför kort. Hemvägen bjöd dessutom på hård motvind. Kändes som någon tryckte mig bakåt i varje tramptag.

Trindtorp var kul. Det är riktigt mycket sten där och man får jobba med hela kroppen i de tekniska partierna. Efter en lång vinter är musklerna i överkroppen riktigt svaga. Det blir bättre vad det lider.

Fredag idag, och det blir en vilodag. Ska blåsa storm i byarna i eftermiddag, så bäst att hålla sig inne. Helgen kanske däremot bjuder på både en och två cykelturer.