Trött och nöjd

3 januari, 2021 Av Av helenasahlqvist

Det är söndag kväll. Imorgon väntar jobb igen efter elva lediga dagar. Har vänt på dygnet, så det blir jobbigt att gå upp före klockan sex imorgon.

Ska avsluta kvällen med en pizza som belöning för väl genomfört pass på cykel under dagen. I strålande sol tog vi oss till Angsjöleden och cyklade den runt Angsjön. Var rätt mycket folk som var ute och gick, men det gick fint att cykla ändå. Inga sura miner vad vi kunde se i alla fall.

Stigarna var mestadels frusna, så det rullade på bra. Hade min gamla hardtail och den är riktigt rapp och rolig att cykla på. Dels är den lite lättare, sen är det bara fjädring fram, vilket gör att den är stabilare när man trampar. Det ger mer kraft till pedalerna och i och med det mer fart framåt. Blev inte lika trött av att släpa på cykeln heller, där man inte kunde cykla på grund av för brant lutning och för mycket sten.

Idag kändes kroppen helt ok dessutom. Börjar återhämta mig fint och kan nog snart trycka på lite mer utan att det ska kännas obehagligt.

Ska bli minusgrader en period också, så hoppas de får ihop snö till ett ordentligt skidspår i Kristinehamn. Är nog dags att preparera skidorna, så man är redo. Kanske kan bli en tur i helgen.

Nu väntar jobb i några dagar, en ledig dag mitt i veckan och ett par jobbdagar till. Sen är det inget ledigt förrän till Påsk.