Lunchrull

Lunchrull

11 december, 2020 Av Av helenasahlqvist

Har arbetat hemifrån hela den här veckan. Finns stora fördelar med det. Slippa lägga tid i bilen till och från jobbet. Kostar mindre bränsle. Blir mer fokuserad då det är färre saker som stör. Sen är det ju kul att träffa kollegorna, men det tar vi ett par dagar nästa vecka.

Framförallt är en stor fördel med hemarbete att man kan ta lite längre lunch för att cykla eller gå en promenad. En halvtimme i dagsljus är guld värt.

Igår tog jag två timmar lunch och drog iväg på en cykeltur. Blandade lite väg med stig och fick till ett bra, men lugnt pass. Tyvärr fick jag köra fram och tillbaka vid ett par tillfällen. Ställen vi tog oss fram på för ett par månader sen är nu oframkomliga. Det har regnat en del och de vattendrag jag ville korsa var för breda eller djupa.

Restriktionerna är förlängda till sista juni nästa år, så jag räknar med att det inte blir några tävlingar första halvåret. Jag som så gärna ville ta mig ann lite värre utmaningar. Nu får jag vänta lite till. Ska ändå försöka trappa upp träningen, så jag är redo om det visar sig att tävlingar är genomförbara.

Sedan en vecka tillbaka har jag varit pigg. Har i och för sig inte överansträngt mig på något vis, men har inte känt mig kraftlös vid aktivitet eller jobb. Det är ju positivt. Nu ska jag bara trappa upp träningen lite försiktigt, så får vi se hur det går.