En helt vanlig j*a förkylning…

8 oktober, 2020 Av Av helenasahlqvist

Gjorde PCR-test häromdagen. Fick svar inom ett dygn vilket var negativt. En helt vanlig förkylning med andra ord. Såvida man kan lite på testet, men det får man väl göra. Har ju trots allt helt vanliga förkylningssymptom. Rinnig näsa, ont i halsen och helt orkeslös. Kan bero på dålig sömn i och med övriga två symptom.

Finns inte mycket att pyssla med när orken tryter. Ser en hel del på You Tube. Kollar långlopp runt om i Sverige. Vill ju köra något eller ett par nästa år, så får se vilket det blir. Lida Loop såg rätt kul ut med alla stig. Det var inte mycket väg på det loppet. Lutar dock åt något av Engelbrektsturen, Mörksuggejakten, Långa Lugnet eller Finnmarksturen. Finnmarksturen är ju dessutom SM så det kan ju vara kul. Får se hur det går med evenemang nästa år. Hoppas att ett vaccin kommer rätt snart.

Har även gjort en liten träningsplanering. De senaste veckorna och nästan hela sommaren har jag tränat runt tio timmar per vecka. Skulle ju inte göra något om det blev lite mindre, men mer effektiv träning. Till det behövs en plan, annars blir det mest att man bara glider runt och utvecklingen uteblir. Jag vill ju veta om det går att utvecklas när man är över 40.

Dessutom har vi lite icke-cykelrelaterade projekt att ta tag i till våren. Så färre timmar, men bättre kvalitet får det helt enkelt bli. Samt att jag ska sätta ett tidsmål för Cykelvasan. Under 4 timmar skulle det ju vart i år. Klarade min egen variant på nära 3:45, så då kanske man ska slipa lite på det. Vi får helt enkelt se.

På måndag börjar älgjakten också. Då får det bli lite cykling på kvällarna och på vägarna några veckor framöver. Funkar ju det också. Är egentligen bara skönt att komma ut och lufta sig lite. Har inte så stor betydelse vart man gör det.

Hoppas på en bra natts sömn nu och att jag vaknar pigg som en lärka imorgon. Det är ju snart helg!