Läxlöpning med Emil

5 maj, 2020 Av Av helenasahlqvist

I tre dagar har jag varit ute och sprungit med Emil. Han hade som läxa att springa tre dagar, tre kilometer per dag och så göra ett diagram. Tanken var att se lite utveckling. Problemet blev att han fick håll alla gånger. Dels på grund av att han precis ätit och så såklart för att han inte är van att springa. Kanske får bli ändring på den vanan. Han behöver ju inte springa varje dag, men någon gång i veckan skadar ju inte. 

I övrigt så var det välbehövlig vilodag igår. Benen kändes som betong hela dagen. Det får nog bli en lugn vecka. Jessica kommer idag och cyklar lite här, men det får bli en lugn cykling. Köra lite stig bara. Måste fundera ut vart. Vill ju visa upp det bästa av Linnebäck. 

Först jobb och sen ett sällsynt besök hos frisören. Ska bli skönt att bli av med lite hår inför sommaren.