Söndagens MTB-utmaningar

Söndagens MTB-utmaningar

28 april, 2020 Av Av helenasahlqvist

Blev visst aldrig publicerat igår…

Det blev 15 deltagare på gårdagens tjej-cykling. En liten mindre skara än gången innan. Många bekanta ansikten, men också en hel del nya. Undra hur många cyklister det finns i stan egentligen? Vi fångar upp några, andra kommer på onsdagarna. Tyvärr inte lika många på lördagarna. 

Igår tog vi oss an skogen och Angsjöleden. Vi valde en del av leden som har både rötter och stenar. Blev inte lika mycke tekniktips som förra veckan, men lite kunde vi dela med oss av. En hel del vurpor blev det också. Är ju vår vardag med fall i skogen, vilket vi även gick igenom. Kan ju vara bra för de som precis börjat cykla att veta att alla trillar, oavsett hur bra man är på att cykla. Det hör till, en cyklists sommarben är helt enkelt blå och har diverse rivmärken. 

Som tur var blev ingen allvarligt skadad. Hade ju varit trist om det slutat med akutenbesök. 

Efte en lunch på altanen passade jag på att baka. Sen tog vi med Emil på cykelträning. Idag ska det bli regn, så Emil fick välja om han ville träna igår eller idag. Vi cyklade lite Lunedsled och åt en Snickers vid Paddtjärn. 

Fyra dagar till ny helg. Veckorna går fort nu. Det betyder att jag har ett jobb som är kul och att det finns massor att göra. Dessutom är kvällarna också fullspäckade med saker att fixa. Handla, cykla, skjutsa barn och massa annat. Snart är det maj, och snart är det även sommar. Skönt!