Det rullar på, igen.

Det rullar på, igen.

19 januari, 2020 Av Av helenasahlqvist

Sjukdomssymptomen är borta, knäet har sårskorpor som börjar falla av och kroppen börjar kännas pigg igen. Senaste veckan har jag kommit upp i samma träningsmängd som veckorna i augusti. Det landade på 7 timmar och 45 minuters träning. Riktigt bra för att vara en vecka mitt i januari. 

Två timmar cykling igår i spöregn och så två timmar idag i strålande sol. Det är verkligen kontrasternas tid. Visade ett gäng soltörstande cyklister lite nya stigar här i Linnebäck idag. Några stigar är bättre än andra, men de gillade dem i alla fall. Nu hoppas jag på att vi ska kunna cykla mer med andra på helgerna framöver. I alla fall på söndagarna. Söndagscyklingen är nog den bästa cyklingen i grupp. Lite lugnare tempo, och vi väljer de bästa stigarna. 

I fredags gjorde jag de sista arbetstimmarna på tio veckor. Nu är det studier som gäller ett tag framöver. Känner en stark motivation till det. Kanske får det bli en fin examenspresent när jag är klar, om jag blir klar. En morot är ju sällan fel att ha. Förra gången jag mutade mig själv klarade jag kursen galant. Nu ligger en fulldämpad cykel i potten och vem blir inte motiverad av det?! 

Började ledigheten med ett pass på rullskidorna. Riktigt ovant, men det var rätt kul. Kom upp i dryga 2,5 km innan det blev mörkt. Trodde träningsvärken kom krypande igår, men idag verkar den borta. Tog kanske i för dåligt.