Rullar in ett nytt decennium

Rullar in ett nytt decennium

2 januari, 2020 Av Av helenasahlqvist

Efter att ha legat nedbäddad i nästan en vecka, tog jag lite krafter och testade mina nya rullskidor. Tog bilen till en stor, upplyst parkering i Linnebäck. En parkering som är nästan helt plan.

Med cykelhjälm på rullade jag de första metrarna och insåg att det var rätt stadigt ändå. Mycket stadigare än inlinesen jag åkte i somras. Bromsa gick fint det med. Nu var det ju ingen större lutning där jag testade, men ändock. Kommer bli bra framöver. Svänga gick mycket smidigare än på längdskidor.

Fick ihop hela 400 meter på fem minuter. Micke filmade lite och det såg fruktansvärt ut. Blir väl bättre det med.

Så ny har det nya träningsåret tagit fart, med icke pulshöjande aktivitet, men ändock. Förkylningen har dock inte släppt än, så någon cykling blir det inte på några dagar.