40 år

40 år

19 december, 2019 Av Av helenasahlqvist

För första gången någonsin kunde jag sola och bada på min födelsedag. Att dessutom kunna ta en långpromenad i shorts och linne var ju inte helt fel. 

Vaknade och åt frukost, sen bänkade vi oss vid poolen. I skuggan är det inte så varmt, men solen steker rätt bra. Fick hoppa i poolen flera gånger för att inte få värmeslag. Har nog badat mer på tre dagar här, än på hela Kroatienresan i somras. 

Åt lunch sent och sen hoppade vi över poolen hela eftermiddagen. Micke och jag gick till stranden för att kolla på surfare. Är riktigt bra för surfare aldeles vid vårt hotell. Blir riktigt fina vågor. Gick på stelnad lava en bit från stranden ute i vattnet. Såg riktigt skumt ut. 

Senare under eftermiddagen tog vi en promenad till Siam Mall, ett köpcentrum på andra sidan motorvägen. Var knappt två kilometer dit, men det var backar upp och ner. Lina ville köpa något att ha på sig på jul, men hittade inget passande. Hem gick vi efter stranden istället. 

På rummet hade hotellet ställt in en flaska vin och ett brev med gratulation. Har sett på recensioner att de brukar göra så när någon gäst fyller år. Det uppskattades givetvis. 

Halva tiden har gått nu. Det går fort. Tre hela dagar med sol och bad kvar. Vi står nog över att hyra bil den här gången. Känner inget behov av det.