Måndag – stormig dag

Måndag – stormig dag

17 december, 2019 Av Av helenasahlqvist

Vaknade på morgonen och hörde att det blåste riktigt ordentligt ute.  Åt frukost och hittade lite lä vid en av poolerna. Solen sken ju, så det var rätt ok ändå. Vi behövde inte direkt trängas i poolen. 

När våra solsängar fått skugga på eftermiddagen, tog vi en promenad längs stranden. Kom fram till Las Vistas som är en av de bättre stränderna här. Den såg riktigt fin ut, så dit får vi gå och bada någon dag. 

Gick in i massor av små köpcentrum när vi återvände till hotellet. Alla lika fina, men det som stack ut var Hard Rock Café. Pampigare entré får man leta länge efter. 


Vinden avtog inte på hela dagen, men idag vaknade vi till helt vindstilla väder. Lite moln som tjockare ihop sig på förmiddagen, för att sen försvinna helt. Solen värmer tills svetten rinner och skuggan kyler. Verkligen som svensk sommar. Det är inte helt fel mitt i mörkaste december. Bäst av allt är ändå ljuset. Halv sju blir det mörkt. 


Snart har två dagar passerat. Har fyra hela dagar kvar. Får se vad vi ska fylla dem med.