Vintercykling

Vintercykling

13 november, 2019 Av Av helenasahlqvist

Nu är det dags för vintercykling igen. I lördags åkte dubbdäcken på och i söndags hade jag tänkt mig ett lite längre pass cykling. När Elisabeth hörde av sig på lördagskvällen och ville cykla, så ändrades planen till stigcykling.

Vi gav oss av på eftermiddagen och cyklade stigar i Linnebäck. Hon hade vanliga däck, så vi höll oss på stigarna som inte var särskilt isiga. I storskogen var de dessutom bara. Mina däck gick tungt i börja, men sen vande jag mig vid dem. Har mycket bättre grepp även på stig, så det gick bättre än turen innan.

Det blev ett lagom långt pass. Jag cyklade nog inte ens en mil, men vi fick dryga timmen utomhus. Nu antar jag att vädret kommer pendla mellan barmark och isiga och snöiga vägar. Blir nog några skiften av däck innan vintern är här för att stanna.