Fredags After Work

Fredags After Work

3 november, 2019 Av Av helenasahlqvist

Två fredagar i rad har jag cyklat efter jobbet. Det får kanske bli en vana. Är ganska skönt att inleda helgen med lite motion. Då kan man sjunka ner i soffan med gott samvete sen. 

Förra fredagen blev det en kort tur på Lunedsleden. Bara för att få cykla lite stig. Det är rätt blött på stigarna nu, så det är halt att cykla. 

I fredags stämde jag träff med Jessica i Bråten för cykling. Det är kul att cykla med Jessica, för vi är lika bra, eller dåliga för den delen. Vi är båda anmälda till samma lägergrupp i Nora och behöver cykla stök och bök. Valet föll på Trindtorp norr om stan. Ett område med väldigt mycket sten. Ett område man älskar eller hatar. Jag gillar delar av det, ogillar andra delar. På Mandelcyklingen i onsdags cyklade vi en ny stig där som gjorde att mycket av den stig jag inte gillar uteblev. Den stigen ville jag cykla igen i dagsljus. 

Vi hann nästan hela innan det var dags att tända lamporna. Körde stora delar av milspåret och halkade fram på stigen. Jag har verkligen inte rätt typ av däck för novembercykling. Hade sänkt styret ett par centimeter sedan onsdagen, så i övrigt gick det bra. Hade mycket bättre kontroll mot underlaget i uppförsbackarna. 

Får bli mer frdsagscykling framöver.