Mål 2020

Mål 2020

1 november, 2019 Av Av helenasahlqvist

Okej, det är två månader kvar av 2019, men såg i ett par andra bloggar att det börjar komma mål för nästa år, så jag hänger väl med på det.

Jag har inte tänkt så mycket på kommande mål. Har inga direkta tankar på tävlingar jag vill köra nästa år. Vi har inte planerat någon långresa till sommaren. Det enda jag har tänkt är att återigen springa Kilsbergen Trailrun. Ska fila lite mer på mina tider där tänkte jag.

Först kommer dock vintern och jag vill åka massor av skidor. Hoppas på en lång härlig vinter med massor av längdskidor. Tillräckligt länge så man kan känna att man börjar bli någorlunda tränad. Jag vill dessutom åka slalom i år. Var några år sedan vi senast åkte alpint. Saknar det så grymt mycket.

Jag ska vara studieledig tio veckor i början av året. Tänkte hinna läsa en kurs eller två. Har sökt 12 kurser till våren så jag hoppas jag kommer in på minst en kurs. Det är det som krävs för att jag ska kunna vara studieledig. Sen har jag planerat att bli helt klar med min Ekonomutbildning under 2020. Är sjukt motiverad, så det kommer nog gå bra.

Jag vill bli snabbare på cykel också. Tycker jag får slita när vi kör i grupp. Orken finns inte att hålla lite högre tempo under längre perioder. Jag blir efter helt enkelt. I skogen går det hyfsat bra, men på transporterna mellan stigarna vill jag få upp farten.

Jag vill springa mer. Kanske anmäla mig och delta på Silverleden på en dag. Ett ultralopp i terränglöpning i Hällefors. Längsta sträckan är 60 km och man går i mål i någon av alla kontroller och man inte orkar/hinner hela sträckan. Får försöka ställa på min svåger att vi ska åka dit och springa.

Jag vill åka på läger i Nora igen. Nora MTB-weekend var rätt kul ändå. Jag lärde mig kanske inte jätte mycket, men det var riktigt inspirerande att träffa alla andra deltagare. Sen var det lite skönt att komma ifrån vardagslivet en helg. Hade aldrig åkt iväg själv förut.

Vad gäller resor så får det nog bli en Danmarksresa med husvagnen i sommar. Hoppas på högtryck över norra Europa, så vi inte behöver åka så långt. Det finns massor av fina campingar i Danmark, både på öarna och på fastlandet. Norra Jylland är nog det som drar mest. Ändlösa sandstränder och campingar med pooler. Om man bortser från Lökken är det relativt lite folk på campingarna. Det finns oftast många platser att välja mellan.

Sen vill jag byta jobb under 2020. Jag vill arbeta mer med ekonomi än jag gör idag. En viktig pusselbit där är min utbildning. Jag behöver en examen för att bli mer konkurrenskraftig när det gäller ekonomijobben. Jag trivs otroligt bra på min arbetsplats. Jobbar i regel med hur underbara människor som helst, men jag utmanas inte i mitt yrke. Det är dags att kliva vidare helt enkelt.

Nu hoppas jag att 2019 avslutas på bästa möjliga sätt, sen kan 2020 få ta sin början.