Sista semesterveckan

Sista semesterveckan

2 augusti, 2019 Av Av helenasahlqvist

Det känns tungt. Sista semesterveckan för den här sommaren går mot sitt slut. En vecka försvann ju nästan i och med att det var så himla varmt. Åkte till Degernäs och badade i söndags. I måndags åkte Micke, Emil och jag till Mosaren någon mil norr om Väse för att bada. Var en jätte fin strand i skogen. Med brygga. En husvagn stod det på parkeringen. Är nog fint att bo där ett par nätter. 

I tisdags kom äntligen lite regn. Vi mekade cykel hela förmiddagen. Jag hade problem med både växlar och bromsar. Micke fick till växlingen efter mycket strul. Då hade jag redan gett upp och flyttat över massor av delar till Linas cykel. 

Körde distanspass på den under eftermiddagen. Den gick himla fint och sittställningen på den lite större cykeln passade mig fint. Försökte ta det rätt lugnt, men Micke startade en stund bakom, så jag kände mig jagad. Ville ju inte bli ifattåkt av honom. 

I onsdags bestämde vi att vi skulle ta bilen till Villingsberg, cykla därifrån och titta där de bygger vindkraftverk. Blev en fin tur. Mötte byggarbetare på området där de bygger och var lite nervösa att de skulle stoppa oss. Går dock två vandringsleder genom området som inte är avlysta. Så vi kunde hävda att vi villat ut oss från någon av dem. De vinkade dock bara glatt till oss. 

Tog ändå en del av Bergslagsleden för att runda platskontoret. Fick en härlig kilometer Bergslagsled. Den varvriktigt fin den sträcka vi åkte. 

Igår blev det fix i trädgårdslandet och lite löpning. Så dagarna fylls fort. Idag väntar roadtrip. Det är alltid kul. Mer om det en annan dag.