Dags för semester

6 juli, 2019 Av Av helenasahlqvist

Allt är förberett. Veckan har varit fullsmockad med saker som måste fixas innan avfärd idag. Nog för att allt inte handlat om att förbereda för avfärd, men ändå. Har hunnit med lite cykling i Råbäck med Jessica, vilket är nog så viktigt. Så kom mamma och pappa förbi och åt tårta i torsdags. 

Idag är planen att åka till Trelleborg. Ska bo efter kusten där på någon parkering i natt. Imorgon ska vi nämligen med båten till Tyska Sassnitz. Sen tar äventyret vid, för vi har inget annat bokat. Har en plan att åka till Kroatiska Zadar och leta reda på någon camping där. Finns några att välja på och vi hoppas någon har plats för oss. 

Ska försöka uppdatera här varje dag nu. Är kul att ha kvar en reseberättelse i framtiden. Sen vet jag att flera är inne och läser och tycker det är roligt. 

Ha en fin semester alla och hoppas värmen kommer till Sverige snart.