Tisdagen regnade bort

Tisdagen regnade bort

19 juni, 2019 Av Av helenasahlqvist

Det var riktigt fint väder när jag vaknade igår. Himlen var blå och solen lyste på grannens hus. Vi har aldrig morgonsol, då skogen står tät mot öster. Kommer nog inte ta så många år innan vi har det, för skogen är gammal nog att tas ner. Vi åt frukost och åkte till stan vid tio. Behövde köpa kattsand, cykellås till Lina och ett växelöra till Emil. Första anhalten var Granngården och när vi var där öppnade sig himlen. 

Sen regnade det i princip konstant till klockan var tre. Vad gör man om man har semester och det regnar? Jo, man bakar. Passade på att baka både kakor och bullar. Plockade även fram förtält och lite grejer från klädkammaren. Det ena förtältet gick sönder sist vi hade det uppe, så det tråcklade jag ihop. 

När det slutat regna började jag packa husvagnen. Ska bli skönt att komma iväg och bo i våra egna grejer. Sist vi campade var det med brorsans husbil. Blir inte samma sak när det inte är eget. Ska berätta mer om husbilstestet i ett annat inlägg. Så är det bra att campa en helg innan vi drar på semester. Ska åka långt i år, så då är det bra att ha koll på allt. Brukar i vanliga fall ha hunnit med några helger redan, men vi har inte haft riktig lust. 

Allt har sin tid och just nu är det inte tid för husvagnsliv.