Helgen bjöd på mer cykling

Helgen bjöd på mer cykling

15 maj, 2019 Av Av helenasahlqvist

Tack vare vår granne, bjöd helgen på ytterligare en ny stig. En riktigt fin sådan, som gick i härlig skog en bit från Linnebäck. Börjar bli lite bortskämd med nytt att cykla på just nu. Det känns nästan som när man var ny på cykling, inte hade Strava, utan fick upptäcka allt för första gången. Har blivit mycket cykling hemma i skogarna sedan dess.


Är lite kul att andra börjat cykla de stigar vi hittat också. Just nu körs det rätt mycket på en som inte är alltför långt från vårt hus. En stig vi visade för våra medcyklister för bara ett par månader sen. Den verkar i alla fall uppskattad och det är ju roligt.

Ska försöka tänka ut om det går att få ihop en hel del stigar i ett och samma svep. Se hur långt det kan bli.

I söndags skulle det bli lite sämre väder, regnigt och inte så varmt. Det visade sig dock att vädret var bättre än utlovat. Vi stämde träff med Lilja inne i stan för att cykla lite Lunedsled. Även Tobbe och Hector hängde med, men de åkte lite mer på leden än vad vi övriga gjorde. De är ett par killar som verkligen gillar när det är stenigt och bökigt. Det är nästan så Tobbe var mer i luften än på leden. Ändå kul att se vad som egentligen är möjligt att göra på en cykel.


Vi fick några timmar på Leden, riktigt nöjda när vi kom hem. Gillar söndagar och cykling. Vi är oftast inte så många som åker då och tempot blir lite lugnare. Det passar mig riktigt bra just nu.