Att vakna när det blivit ljust

Att vakna när det blivit ljust

17 februari, 2019 Av Av helenasahlqvist

Det går åt rätt håll nu. Känslan just nu är att våren snart är här, ljuset har kommit tillbaka och ett lugn infinner sig. Sportlovet börjar imorgon för barnen och det lugnar ner sig lite på jobbet. Vi är inte lediga den här veckan, vi spar vår semester till sommaren istället. 

Vi är riktigt sugna på att dra till fjällen på Påsklovet, men det får nog vänta till nästa år. Det är så mycket vi vill göra, så vi får periodisera det lite. Har kollat på Lofsdalen. Många av Linas kompisar åker dit nu på lovet och det ser himla fint ut. En lagom stor anläggning som drivs i egen regi. Stugområden vid pisterna och lagom priser även på loven. 

Idag har Micke och Emil dragit iväg på rally. Jag har dagen i det närmaste oplanerad. Cykla ska jag göra, försöka cykla lite led. Jag längtar så efter snöfria stigar nu. Var på skogspromenad igår och hittade en kort bit med snöfri stig. Kanske tar jag mig dit sen, vi får se.

Hittade även lite nya stigar på min promenad. En alternativ stig på Falbergshöjden. Den var dock täckt av snö, så hur underlaget verkligen ser ut blir intressant till våren. Många djur hade gått där i snön, så jag kan tänka mig att den ändå är rätt bra. De har en förmåga att hitta bra ställen att gå på. 

Jag älskar att uptäcka nya ställen och har en stor skog här att göra det på. Det finns så mycket möjligheter, bara man väljer att se dem.