En decembervecka

En decembervecka

8 december, 2018 Av Av helenasahlqvist

De lugna veckorna fortsätter. Mörkret uppmuntrar verkligen inte till cykling just nu. Dessutom har vi lite annat att fixa med. Barnen har träningar, det är snart jul med allt det innebär av firande lite här och var. Vi har gjort några turer till och från Örebro med stora paket och vädret är minst sagt omväxlande. 

Jag har i alla fall kört två 40 min pass på motionscykeln den här veckan. Det är inte helt fel det heller. Sitta inne och trampa samtidigt som jag kollar på cykling i Alperna på YouTube. Har hittat en bra serie med cykling i närheten av Mont Blance. Ser sjukt kul ut, men bitvis livsfarligt. Tiden går i alla fall snabbt, så det är ju bra.

Skulle åkt till Örebro i onsdags och hämtat ett stort paket, men leverans uteblev, så det blev cykling istället. Bäst att passa på när marken var frusen, hård och torr. Det var inte halt, så det gick bra att cykla. Blev en liten bit Lunedsled och sen lite stig uppe i Linnebäcksbyn. Vi har rätt ok stigar här i byn. Det är rätt ok längd på dem också, så får nog bli att cykla där en del i vinter. Nu är det dessutom någon som kapat bort alla vindfällen som lagt sig över stigarna. 


Idag ska vi på långtur. Lina har match i Charlottenberg vid lunch. Vi åker redan nu på morgonen och ska passa på att julhandla lite i köpcentret de har där. Får se om det är många Norskar där som tänkt det samma. Sen ska vi skynda hem för att gå och äta julbord med Mickes jobb. 

Ha en fin lördag!