Cykling i pannlamp-sken

Cykling i pannlamp-sken

4 oktober, 2018 Av Av helenasahlqvist

Onsdag igår och som vanligt cykling från Mandel. Nu under vinterhalvåret är det en grupp som cyklar, så det blev väg blandat med stig och rätt högt tempo. Snittade runt 19km/h, vilket är rätt bra med tanke på mängden stig vi körde. För min del går det inte så snabbt på de tekniska partierna. Där har jag lite att jobba på.

Vi var två tjejer och resten karlar, vilket gjorde att tempot skruvades upp rätt bra. Önskar jag hade lite högre hastighet i min behaglighetszon. Får helt enkelt jobba upp det med. Jag ve ju egentligen vad som krävs. Det är bara det att det inte är lika kul att köra intervaller.

Är nog i det närmsta återställd efter Borreliainfektionen. Jag hade kraft i backarna och jag kunde köra snabbt på plan mark. Jag trixar mig runt sten och stubb på de tekniska partierna och jag är inte helt slut efteråt. Tumme upp på det!

Igår var första långa passet i lampsken. Rätt häftigt att se alla lampor guppa fram i skogen och slingra sig fram på vägarna. Jag hade lampa både på styre och på hjälmen. Den på hjälmen hade jag nog kunnat skippa.

Två cykletimmar in på kontot den här veckan och jag sov som en stock i natt. Det gör så gott i kropp och själ att träna, helt fantastiskt.