Sista dosen

27 september, 2018 Av Av helenasahlqvist

Av penicillinkuren är tagen. Nu hoppas jag att Borrelian har fått ge med sig mot antibiotikan och håller sig borta.

Var ute och cyklade i tisdags. För att känna efter om kroppen blivit piggare. Det hade den och det gick mycket bättre än förra söndagen, då jag inte hade någon kraft i benen. Det saknades givetvis en del, men det var inte jobbigt att trycka upp farten när jag försökte. Sen blåste det fruktansvärt mycket, så det var inte direkt någon fröjd att åka.

Vi körde bara en kort tur, på under en timma, vilket var skönt efter dryga veckans vila. Avstod dessutom onsdagscyklingen igår, trots att det stretade och drog inom mig. Hade bra gärna velat åka iväg. Det blåste dock rätt friskt även igår. Passade istället på att smörja styrlagret på cykeln. Så något vettigt blev det gjort ändå.

Det bästa med att inte träna på en tid, är att man blir så himla sugen på att ge sig ut. Har massor av rutter utstakade i huvudet, som jag skulle vilja ge mig på. Får också lite andra idéer på hur cyklingen skulle kunna utvecklas. Både för mig som för klubben. Är sedan i våras medlem i styrelsen, vilket jag tycker är riktigt roligt. Det är även lite svårt, då jag inte fått kläm på vad som förväntas av mig och hur jag kan bidra.

Pressansvaret vilar på mig och även uppdatering av hemsidan. Hemsidan hamnade på mig av en slump. Är egentligen sekreteraren som har hand om den, men jag tycker ju hemsidor är så otroligt roligt. Börjar få kläm på hur den fungerar och då kommer nya idéer på hur vi kan använda den framöver.

Har även fått lite artiklar publicerade i lokala tidningen. Jag mailar in lite fakta samt en bild och de trollar fram en bra skriven artikel. Den här veckan publicerades den dessutom dagen efter jag mailade, vilket var riktigt skoj. Nu måste vi bara se till att få mer publicitet nästa år, så fler får upp ögonen för klubben.

Nåja, det är nästa år det, fram tills dess hoppas jag det blir massor av cykling. Mörkret är ju här, så på vardagarna är det lampa som gäller. Linas Innebandysäsong har dessutom dragit igång, så snart är det match varje helg. Då flyttar fokus till något annat. Det är dock så himla spännande på deras matcher, så det gör inte så mycket. I vanliga fall är jag dock inget fan av lagsport.

Hoppas dessutom på en snörik vinter. Vill åka massor av skidor vid Råbäck i vinter. Tycker så himla mycket om det spåret, då det bjuder på lagom mycket uppför som nedför. Men först får det bli lite höstcykling. På återseende.