Etapp 5 Genom Danmark

Etapp 5 Genom Danmark

17 juli, 2018 Av Av helenasahlqvist

Igår vände vi hemåt igen. I en vecka har vi varit på rull och sett oss omkring. Vi har haft lite varierande väder, men det har över lag varit bra. Har haft kallare än det varit hemma i Sverige och det gör nog ingenting vad jag hört. Värmen och torkan börjar bli rätt extrem hemma. Här är allt torrt också, men det kan hända det kommit regn här för kortare tid sedan.

Igår landade vi in på Camp Hverring på Fyn några mil norr om Stora Bältbron. Även den här campingen ligger med strand mot Stora Bält. Det är en femstjärnig camping med pool och massor av andra aktiviteter. Poolen hade öppet till 21, så barnen han bada ett par gånger innan det var dags att lägga sig för kvällen. De han även med ett dopp i havet.

Just här var det stenstrand. Botten en bit ut var sand, så även här var det en längre brygga ut i vattnet som man kunde gå ner i havet från.

Idag ska vi vidare mot Sverige.