Lata dagar i Hou

Lata dagar i Hou

15 juli, 2018 Av Av helenasahlqvist

Vi har haft ett par lugna dagar i Hou. I fredags badade barnen i poolen på förmiddagen och sen gick vi till stranden på eftermiddagen. Det är rätt blåsigt, men fredagen bjöd i alla fall på hög temperatur. Emil försökte sig på att göra sandslott, men det gick inte så bra.


När de återigen gick till poolen framåt kvällen, passade jag på att cykla in till centrum för att handla. Vi grillade på kvällen och såg på film. En riktig slappardag blev det.

Lördag morgon bjöd på tjocka moln och kyla. Det var bara runt 14 grader när vi gick upp. Jag gav mig ut på cykling under förmiddagen. Hade behövt en långärmad jacka, men den lämnade jag hemma. Cyklade fina strandstigar till Hals, söder om campingen. Vände vid färjeläget och cyklade cykelbana hem igen. När jag kom tillbaka åkte Micke. Efter lunch skingrades molnen och solen kom tillbaka. Vi gick till poolen och slappade där någon timma.


Innan kvällen avverkade vi öven en omgång Äventysgolf. En rolig bana där vi hamnade rätt lika resultatmässigt. Grillade även den kvällen.

Idag ska vi dra vidare. Enbart ca 8 mil norrut. Har tagit sikte på en camping mellan Ålbäck och Skagen. Där stannar vi en eller två nätter innan vi börjar färden hem igen.