Nationaldag blev cykling i massor

Nationaldag blev cykling i massor

8 juni, 2018 Av Av helenasahlqvist

Hade ju planerat lite cykling på nationaldagen. Ville cykla lite lugnt på skogsvägar och stigar i närområdet.


Kom iväg efter tio och tänkte träna i runt en timma. Hade lite annat att fixa med, så det fick bli som det blev. Kände att kroppen inte riktigt var upplagd för någon hårdare cykling heller, så ett lugnt pass fick det bli. Ställde in mig på att njuta istället.


Det blev cykling mellan Linnebäck och Bodalen, på en ås där stigar och skogsvägar samsas i tallskogen. Åkte fin stig, som jag endast åkt ett par gånger förut. Åkte ett par nya sträckningar och innan jag visste ordet av det var timmen slut och jag begav mig hem. Hade kunnat cykla minst en timme till och utforska området. Får bli en annan gång helt enkelt.


Ordnade lunch och tårta, fick besök på eftermiddagen. Sen ville Micke cykla och jag följde med honom för att visa stigar jag åkt med Mandelgänget senast. Det blev Endurospåret i Fiskebo. Vi åkte en kort bit och lyckades komma fel på något ställe. Kom fram till en grusväg på ett helt annat ställe än jag gjort sist.

Nästa gång ska jag testa hela Endurospåret. Det borde fungera att köra merparten av det.


Idag ska vi fira barnens kusin som tar Studenten, så det blir vilodag. Tror kroppen behöver det. Har känning i halsen, så då är det bra att vila.