Gränna levererade!

13 maj, 2018 Av Av helenasahlqvist

Fredag förmiddag bestämde Micke sig för att cykla en sväng. Efter överläggande hängde jag med. Vi åkte mot Röttle och vidare på John Bauerleden. Den gick hur fint som helst utmed Vätterns östra strand. En del vattendrag som skulle passeras med smala spångar, men överlag gick den på fint underlag i bokskog. 

Fick en timmes cykling i benen, så alltid något. Hade kunnat vara ute längre, men barnen väntade på campingen. 

Efter lunch gick vi upp i centrum för inköp av polkagrisar. Hittade några olika varianter och sen vände de flesta hem. Jag valde att ta trappen upp på Grännaberget istället. Utsikten var magnifik och jag gick runt lite där uppe. Gick även till motionsspåren för att se om jag skulle se MTB-banorna. Jag hittade en av dem, men inte utgångspunkten. 

Igår valde vi att packa ihop och åka hem. Dimman låg tät över Vättern och kringliggande landskap. Det var även rätt kallt. Hann ändå med en biltur med familjen till Röttle och tittade på forsen vid Jerusalem kvarn. 

Hade velat cykla på Grännaberget också, men det finns ju kvar till en annan gång. Cykelmässig levererade Gränna verkligen. campingmässigt är det inte direkt en av Sveriges mysigaste campingar. Det finns nästan inga träd på campingen och jag älskar lummiga campingar.