Mot Stockholm och MOS, men först Kjells tur

30 april, 2018 Av Av helenasahlqvist

Klämdag idag och jag har tagit ledigt. Är inte mycket som kan få mig att jobba en klämdag. Älskar våren när det är långa långhelger och mycket ledigt.

Idag passade jag och Lina på att ta tåget till Stockholm. Har pratat om det i ett halvå, men det har inte blivit av. Började dagen med nästan en timmes försening från Degerfors dock. Men snart ska vi till Mall of Scandinavia och sen ska vi hinna med Kungsträdgården innan vi åker hem.

Förra helgen ägnade jag och Micke oss åt lite cykling. Ville åka en längre tur och vi sökte av kartorna för närområdet. Valet föll på Kjells tur, den norra delen av den. Tog bilen till Granbergsdal och åkte därifrån. En riktigt bra sträcka med mycket stig och många backar. Hjärta och lungor fick jobba på ordentligt. Vädret var perfekt och vi kunde njuta av en fika på ett kalhygge nordväst om Lersjön. 

En bit av leden var dock nästintill oframkomlig, men det var ingen lång sträcka så det gick bra ändå. Hela sträckan vi åkte tog runt 2 timmar och 30 minuter.