Långfredagsmorgon och skärtorsdagslöpning

30 mars, 2018 Av Av helenasahlqvist

Långfredag, morgon och svinkallt. Det är under tio minusgrader nu på morgonen. Ska aldrig våren komma? Läser om Grönlandsblockering och funderar på vad det beror på. Ny istid?

Flexade ut vid lunch igår och åkte hem för att fixa mat. Det var inte lika varma vindar som det var i helgen. Tog en biltur efter lunch för att köpa ägg och se om vägen via Högåsen var isfri. Det var den inte, men det var nog is som går att cykla på. Borde kanske behållit mina dubbdäck på någon vecka till, men får köra asfalt istället. 

Efter eftermiddagskaffet snörade jag på mig träningsskor och gav mig ut på en löprunda. Hittade stigar i skogen som var bra upptrampade. Stigar som jag cyklade på i höstas. Sprang en runda och återvände hem. Landade på 5 km och hade varit borta i runt 40 minuter. Ingen direkt snabb runda, men en skön runda. Att solen var framme gjorde ju inte saken mycket sämre. Älskar vårsol. 


Fylld av nytankad energi kom jag hem och började pyssla lite. Tvättade möblerna på altanen som hade blivit mögliga under vintern. Sen blev det grillat kött och pommes till mat. Kvällen avslutades med att familjen spelade Chicago. Riktigt kul och mysigt.