Väderomslag 

24 januari, 2018 Av Av helenasahlqvist

Det regnar och blåser och töar. Att vi inte kunde få behålla det vackra vintervädret några veckor till. Det är inte ofta vi får så fina förhållanden som vi haft senaste veckan. Vindstilla dagar, några grader minus och några decimeter snö. 

Bestämde mig för att nyttja vintern så mycket det bara gick i tisdags. Flexade ut lite tidigare och åkte hem för att packa bilen och byta om. När Micke kom från jobbet åkte han, jag och Emil till Degerfors för att åka ett par varv i elljusspåret. Lite mer uppkörda spår än i söndags, men helt klart godkända. Glada att vi hittat dit, då det är det roligaste spåret vi åkt på länge.


Nu väntar några dagar med mildare väder. Snön har nästan försvunnit och snart är även isen borta på grusvägen hemma. Får se om jag hinner med någon barmarksaktivitet i helgen. Sen ser det faktiskt ut som att vintern kommer tillbaka. Synd är väl att skidspåren hinner töa bort också. Nog för att de är hårt packade, men jag tror inte de kan hålla emot blåsten och regnet.