Födelsedag och jobb

20 december, 2017 Av Av helenasahlqvist

Iförrgår var det måndag, den 18:e, och en stor dag för många. Jag fyllde 38 år, mina föräldrar firade 28årig bröllopsdag och det var två år sedan min mormor somnade in. Hon var 94 år då och jag tror hon hade ett rikt liv. Jag hoppas det i alla fall. Hon var alltid så nöjd och glad när vi hälsade på henne. Hon såg ut att njuta av att vi var där. 

I måndags väcktes jag av sång. Hade inte förväntat mig uppvaktning på morgonen. Fick ett paket med ett tändstål. Något jag velat ha en längre tid. Blir spännande att se om jag lär mig göra upp eld med det också. Gick inte så himla bra igår utan jag fick ta till bomull till slut. 


I söndags kom mina föräldrar för att gratta mig. Jag fick en chokladask och lite pengar. Kommer troligtvis bytas in mot ett par varma cykelvantar. Det är i alla fall min plan. Skoskydd ligger högt på listan också. Jag hade gjort tårta med fondant, men den blev långt ifrån lika bra som för två år sedan när jag bakade med det. 


Igår blev det jobb för mig igen. Kan inte påstå att jag är helt frisk, men  tillräckligt för att orka en dag vid skrivbordet. 

Jul kommer allt närmre och inköp av mat är klart. Passade på att skynda iväg i måndags kväll för att handla det sista. Nu har jag bara en julklapp kvar att köpa till barnen, sen ska vi alla åka och köpa ett par på fredag. 

Kommer förhoppningsvis bli en lugn vecka.