Länkkärlek vecka 41

Länkkärlek vecka 41

11 oktober, 2017 Av Av helenasahlqvist

img_3232-1

Jag blir allt mer sugen på att resa mer än vad jag gör idag. Kanske är del all inspirerande bloggar där ute som skapar detta sug. Kanske är det viljan att upptäcka och min inneboende nyfikenhet som gör sig påmind.

  • Bloggen 4000 mil är fullspäckad av bra resetips. Många för mig är helt nya och okända resmål. Ett av inläggen fångade mitt intresse. En svindlande vandring i en ravin i södra Spanien, nämligen Caminito del Rey.
  • En annorlunda cykelblogg bjuder Calle Wollgård på. Under ett år har han, tillsammans med Eva och Lovisa, cyklat från Sverige med målet inställt på Thailand. De cyklar för att samla in pengar till ett barnhem på Phukethalvön.
  • Även denna vecka bjuder jag på tips på en ”ändra livsstil”-blogg. Den här gången handlar det om Katta som sagt upp sig från ett jobb i Stockholm, för att bygga upp ett nytt liv i norra Dalarna. Kattas blogg heter Bucketlife.

Det var allt för den här veckan.