Återhämtning

Återhämtning

29 september, 2017 Av Av helenasahlqvist

Efter två dagar med VAB kände jag att det var dags att röra lite på mig. Hösten visade sig från sin bästa sida, så det var bara att hoppa upp i sadeln och dra till skogs. Hade en liten aning om vart jag tänkt mig, men justerade lite efter hand.

Älskar upplevelsen av att hitta nya vägar. Ibland går det bra och ibland är det en dead end. Behållningen igår blev två nya stigar och ett fornminne.

Så himla fint släpljus mellan träden. En helt ny väg jag inte cyklat tidigare. Hittade till slut en stig. Såg några intressanta avstickare som jag lämnar till nästa gång.

Stigen, en väl upptrampad ridstig, ledde mig till ett torp i skogen med en liten häsja. Där övergick stigen i klippt gång. Såg inte riktigt ut som att någon häst gått där, så jag måste missat den avtagsstigen. Blir att återvända och kolla en annan gång. Kändes inte helt ok att cykla upp på ”gårdsplanen” direkt. Nu var stugan tom, men i alla fall. Gränsen mot intrång är hårfin i vissa lägen.

Lite fin flowig stig som jag upptäckt tidigare och delat med mig av på Trailforks.

Att dyka på gamla bostadsplatser är alltid kul. Synd bara att man inte får mer historia bakom. När jag släktforskade för ett par år sedan tyckte jag det var intressant att se hur och var människorna hade bott. Får nog ta upp släktforskningen igen snart.