Ny stig funnen

Ny stig funnen

18 september, 2017 Av Av helenasahlqvist

Igår fick det bli en sån dag som man bara cyklar för att det är kul. Ville testa lite stigar som jag lagt upp på Trailforks. Sen ville jag se vart lite andra stigar tog vägen också.

Tog sikte på Falbergshöjden och cyklingen gick över förväntan. Cyklade i stort sett hela vägen upp. Är lite brant på ett ställe, så där gick jag. Stigen börjar bli riktigt fin vilket är kul. Det syns att det är fler som använder den.

Följde sen Lunedsleden ner mot Paddtjärn. En riktigt fin sträcka, men lite stenigt på ett par ställen där jag fick gå. Testade lite körvägar innan jag kom fram till Lämås, men det var återvändsvägar allihopa.
Väl i Lämås åkte jag mot Kampdalen. Vek in i skogen för att försöka hitta lite stigar mot Äspedalen. Det gick inget vidare det heller, utan jag kom tillbaka mot Lämås. Sen nya tag in i skogen, men höll åt vänster på en stig istället. Den här gången var det bättre utdelning och jag kom fram en bit längre norrut på Kampdalsvägen. Sådan lycka, jag hade hittat en ny stig. Den fick namnet Kampdalen singletrack på Trailforks.

Vidare norrut och så vände jag tillbaka på Lunedsleden. 1,5 timmes aktiv cykling blev det till slut. En riktigt härlig start på söndagen.