Mörka kvällar

25 augusti, 2017 Av Av helenasahlqvist

Det går snabbt nu. Igår var det nästan mörkt när jag gick och lade mig. Det dröjer inte länge innan man får jaga dagsljus efter jobbet för att hinna det man vill. Jag tycker nog det här är jobbigaste tiden på året. När man ska vänja sig vid mörkret.

Det är varje år så mycket vi vill hinna göra på sommaren och inför sommaren. Har vi hunnit i år? Nej, tror inte något av våra projekt är påbörjade. Det har varit lite annat att tänka på den här sommaren. Jag har varit sjukskriven en period och trött resterande del av tiden. Året började ju med en ond höft dessutom.

Jag hade som plan att cykla med Onsdagsgruppen i år. Jag har inte varit med en enda gång. Nu på onsdag hinner jag inte, men efter det ska jag försöka ta modet till mig och åka. Har skrivit in det i kalendern, så den onsdagen är uppbokad.

Idag ska vi dra iväg på årets sista husvagnstripp. Blir en tur till Kil i Värmland. Meningen var att vi skulle åka till Falköping. Vädret såg dock ut att bli finare i Kil, så det styrdes om lite hastigt. Tror ingen av de inblandade misstyckte. Det blev även halva vägen att åka också och det gör inte mig någonting.

Så kan vi passa på att stanna i Karlstad på söndag för lite shopping. Bara ett par luvtröjor till barnen, så inga stora saker. Bara sånt de verkligen behöver. Är så smidigt med Stadium outlet i utkanten av Karlstad. De brukar ha bra kläder. Hellre att det kostar lite mer, men de håller desto längre.

I morgon ska jag försöka få till så vi tar en promenad på en led som går förbi campingen. Ta med lite fika i ryggsäcken och går en liten bit. Behöver ju inte vara speciellt långt. Jag och Mallan gick en bit förra gången vi var där. Veckans ”Utesöndag” får kanske bli en lördag den här veckan istället.