Återbesök hos Kalle

6 augusti, 2017 Av Av helenasahlqvist

I fredags ville jag ut och röra lite på mig. Kände att det var dags för en promenad. Har varit på väg så många gånger till Lunedsleden och ”Kalle på höjda”. Cyklade leden och upptäckte platsen för några år sedan. Det inlägget kan ni läsa här, http://fritid.helenasahlqvist.se/2014/07/13/lunedstrampen-har-inget-med-cykel-att-gora/

Nu tre år senare, cyklas leden flitigare än någon annan led häromkring.

Det är riktigt brant på sina håll. Det är knappt man tar sig ner. Det var dessutom lite fuktigt och då blir rötterna otroligt hala.

För en gångs skull blev jag ikappgådd av två stycken vandrare. Annars ser man inte många som går leden. Det är kul att den används.

Skogen dignar av Kantareller också. Alldeles inpå stigen poppar de upp. Jag hade inget med att plocka dem i, men igår hämtade jag och Micke skogens guld som jag sett. Blev en rejäl korg med svamp.