Gubbstugorna

28 juli, 2017 Av Av helenasahlqvist

Igår var det dags att damma av cykeln för en tur. Har ju snart bara två veckor kvar till Cykelvasan. Formen är junallt annat än på topp, men det får gå ändå. Körde min vanliga tur mot Bodalen och Vismen för att komma till Gryten i Degerfors. För skojs skull valde jag igår att åka Gubbstugeslingan en liten bit. Ville se om den över huvudtaget var cykelvänlig. Det var den bitvis, bra mycket bättre än Tio Sjöars Led som jag cyklade i början av sommaren. 

Känslan i kroppen igår var helt underbar. Känslan av att jag kommer orka cykla Vasan. Får ta det lite lugnt och stanna vid kontrollerna. Kanske njuta lite mer av evenemanget den här gången. 

Eftermiddagen igår ägnades åt att förbereda kommande campingäventyr. Vi drar till fjälls imorgon. Som jag längtar. Älskar fjällen. Var och inhandlade nytt regnställ och två kåsor. Hittade två här hemma, så fick komplettera lite. Jag har nämligen plan att göra mat på fjällturen. Sen kollade jag lite på de fjällkartor vi har. Jämförde med Lantmäteriets sida för att se om de fortfarande är aktuella. Det var de, så det är bara att äventyra på. 

Imorgon drar vi på vår efterlängtade tripp mot Gördalen, sen vidare på söndag mot Njupeskär. Vi har varit påväg dit så många gånger, men fått förhinder. Sen åker vi till Idrefjäll där vi stannar så länge vi känner för det. Emil ska upp på Städjan säger han.