Mystur på MTB med Lina

3 maj, 2017 Av Av helenasahlqvist

I måndags drog jag och Lina ut på en upptäcktstur på MTB inne i Karlskoga. Vi hade hittat ett märkligt runt fenomen på Google maps, som vi bara var tvungna att utforska. Visade sig vara ett betongfundament av något slag. Vad det använts till har jag ingen aning om. Det fanns inga skyltar som berättade det. Lite synd kan jag tycka.

Vi tog oss vidare mot Bofors station. Den används som synd är inte längre. För några år sedan gick det Ånglokståg härifrån till Nora. Delar av järnvägen är fortfarande i bruk av godståg.

Sista delen av turen blev Sandviksbadet. Lina kände på vattnet och hade nog gärna badat. Jag kände jag med och det var riktigt varmt. Sen styrde vi vidare runt udden. En riktigt fin bit av Karlskoga.

Kom till slut fram till Tower Beach. Här har det tidigare varit camping. Så synd att den är nedlagd.

Blev en fin tur med dottern. Till slut har även hon upptäckt att MTB kan vara rätt ok det med.

Mystur med Lina