Multisport

12 april, 2017 Av Av helenasahlqvist

Nu är det tvära kast mellan idrotterna måste jag säga. Linas innebandy slutade för säsongen i fredags. I måndags blev hon sugen på att orientera. På tisdagar kan vem som helst vara med på motionsorientering som OK Djerf anordnar i Karlskogas närhet. Så igår drog hon och jag iväg på det.

Banan var lagd i Karlskogas mest centrala naturreservat, Rävåsen. Vi valde korta, lätta banan och sprang iväg. Riktigt härligt att vara ute i skogen en stund. Rävåsen är full av fina stigar och att cykla där vore väldigt kul. Får bli nån dag framöver.

En relativt lätt bana, men kuperad. Lina satte alla kontroller och slutade tvåa. Bra jobbat med tanke på att det är snart ett år sedan hon orienterade sist.

Igår kväll hade jag fått ett mail från en av ledarna i Djerf. Han hade sett i listan att Lina varit med och orienterat och ville tala om att de hade träning för barn på onsdagar. Nästa gång är om en vecka och Lina fick gärna följa med. Hon vill ta upp orienteringen igen, så det passar ju perfekt. Då har hon en sysselsättning under sommarhalvåret. Precis som Emils MTB så är det något som hela familjen kan delta i.