Planer för sommaren

7 april, 2017 Av Av helenasahlqvist

Jag har nog inte riktigt lagt någon plan för min cykelsommar än. Några mål har jag ju, men däremellan är det lite vagt. En grovplanering är ju kanske dags att tänka på. Sen får den slutliga planen läggas runt den. Det stora målet är ändå Cykelvasan i augusti. Ska bli kul att se hur långt man kommer innan det.

Här kommer i alla fall en grovplanering.

Först och främst: Ut och cykla. Långdistans, stig, långt och kort. All cykling är bra, även den lugna med hela familjen.

Träna teknik. Alltså ut och cykla mer stig. Börja lätt och avancera. Jag är så otroligt harig i skogen. Kommer sig av att jag köpte cykelskor och är rädd att inte komma loss i tid.

Leta nya stigar, nya ställen att cykla på. Tänka variation.

Cykla mer i grupp och med andra. Jag vill hänga på någon av de cykelgrupper som är ute flera dagar i veckan. Nu är jag dessutom medlem i Karlskogacyklisterna, så det är bara att haka på. De vill dessutom att fler ansluter till grupperna.

Cykla i Alperna. Jag hoppas att vädret samarbetar i år när vi passerar Alperna. Skulle vara så himla kul att få till bra cykling där.

Klara Dalsland XC på under tre timmar och Cykelvasan på under fyra.

Kommer nog bli en bra cykelsäsong!