Nu kör vi igen!

5 april, 2017 Av Av helenasahlqvist

I måndags var det dags för Emils första MTB-träning för den här säsongen. Han ville ha med pappa, så de åkte hemifrån vid femtiden. Då frågade jag Lina om vi skulle gå ut och cykla. Hon svarade ja direkt, så vi gav oss iväg. Hade inga planer på vart vi skulle åka, vi bara åkte lite. Stannade och vilade ett par gånger och körde vidare. Inga sura miner alls, vilket var skönt. Första bilden nedan är från den turen.

Igår fick jag ett infall att jag skulle cykla. Förkylningen är i princip borta jag vill ju röra lite på mig. Försökte ändå ta det rätt lugnt. Inga rekordtider med andra ord. Det fick bli en kort runda på ca 12 km. Det var vad jag hade tid med tyckte jag. Ändå en kul runda, som man kan köra fler varv om man vill träna ordentligt. Tar ändå 103 höjdmeter vilket är helt ok. Den nedersta bilden är från den.

Idag är det vilodag, men imorgon hoppas jag det blir en kort tur igen.