Då var vi igång

24 mars, 2017 Av Av helenasahlqvist

Igår kickade jag igång vårträningen som bestämt. Ett varv runt byn fick det bli för att checka av formen. Blev ingen rekordtid, inte heller någon bottentid. Riktigt nöjd med passet. Dock kände jag av en nerv som spökat i vänster höft senaste veckan. Varje steg jag tog kändes den som en brännande blixt ner mot utsida lår. Fick försöka koppla bort och fortsätta ta i. Efter en stund kändes andra saker jobbigare och det funkade riktigt bra.

Känslan efter träningen är den bästa som finns. Nöjd, trött och enormt glad. Älskar den känslan. Sov som en prinsessa hela natten.

Nu blir det en dag med vila. Eventuellt en lunchpromenad bara. Tog en igår i solen vilket var så himla skönt. Sen bär det av på MTB imorgon. Vet inte riktigt vart, men vill att det ska ta ca två timmar.

Löpning 170323